Frissítés 1.5.6.4-ről - OpenCart.hu

Frissítés 1.5.6.4-ről

palee3

Opencart frissítése 1.5.6.4-ről 2.0.0.0-ra
A moderálási elvekbe ütköző hozzászólásokat töröljük.

palee3

lassú víz partot most, tettem több próbát is teljesen eredménytelenül, valószínűleg az OpenCart tudásom ehhez kevés hogy 1.5.4-ről 2.x-re lehessen frissíteni úgy, hogy az adatok megmaradjanak.

palee3

Nem nagyon jutottam a modulokkal semmire, teszek egy próbát azzal, hogy a 2.0-ra történő frissítés előtt az összes modult eltávolítom.

janyy

palee3 2015. december 06. 18:00
Hali, Örömmel látom hogy létezik egy ilyen oldal. Így gyorsan ki is használnám a lehetőséget egy probléma felvetéssel. Sikeresen frissítettem 1-2 apró hiba leküzdése után az Opencart 1.5.6.4-et 2.0.0.0-ra. Az admin felületen minden olyan adat megvan, ami a régi webáruházban fellelhető volt. A frontend-en viszont Home-ként semmi nem jelenik meg csak a navigation bar, onnan elérhető "szinte" minden. Valaki frissített 1.5.6.4-ről és hasonló problémával találkozott? Olvasgatom közbe az angol nyelvű fórumokat is, de meglehetősen sok téma van ilyen ügyben.
esetleg próbáld a moduloknál keresni a gondot, mert az új verzióban kicsit máshogyan vannak ezek letárolva. Lehet hogy minden modult úgymond újra kell konfigurálni

palee3

Hali,

Örömmel látom hogy létezik egy ilyen oldal. Így gyorsan ki is használnám a lehetőséget egy probléma felvetéssel.

Sikeresen frissítettem 1-2 apró hiba leküzdése után az Opencart 1.5.6.4-et 2.0.0.0-ra. Az admin felületen minden olyan adat megvan, ami a régi webáruházban fellelhető volt. A frontend-en viszont Home-ként semmi nem jelenik meg csak a navigation bar, onnan elérhető "szinte" minden.

Valaki frissített 1.5.6.4-ről és hasonló problémával találkozott? Olvasgatom közbe az angol nyelvű fórumokat is, de meglehetősen sok téma van ilyen ügyben.