Nyelvi csomag - OpenCart.hu

Nyelvi csomag

melinda

Letöltöttem a nyelvi csomagot, és tele van helyesírási hibával, sok minden nincs lefordítva, rengeteg az elgépelés. Éles áruházon nem lehet használni! Ha ez a hivatalos fordítás akkor nagyon gáz...
A moderálási elvekbe ütköző hozzászólásokat töröljük.

janyy

hexxa 2015. november 24. 14:29
Sziasztok ! Én abban kérnék segítséget , hogy a 2.0.1.1 magyar veziónál , hogy rakhatok Ft fizetési lehetőséget ? Köszönöm előre is
azt az admin felületen kell beállítani azt hiszem a területi beállításoknál van

hexxa

Sziasztok !

Én abban kérnék segítséget , hogy a 2.0.1.1 magyar veziónál , hogy rakhatok Ft fizetési lehetőséget ?
Köszönöm előre is

mobilamb

Sziasztok,

Én most frissülök 1.5.6-ról, aminél sajnos újra kellett húznom a rendszert és manuálisan átmozgatnom mindent a 2.* miatt. Már az előző verzióban is volt egy saját fordításom azokra a feliratokra, amiket használok, de most a teljes front-end-et készítem a következő két szempont alapján:
- próbálom javítani, könnyedebbé tenni a magyartalan és nehézkes megfogalmazásokat
- magázódás helyett tegeződővé írom a szövegeket,
-- az a tapasztalatom, hogy így mindenki könnyedebbnek érzi a hangvételt (a potenciális vevőkör egy webshop esetében inkább a fiatalok felé tolódik el és elenyésző lehet az, aki megsértődik, mert nem magázzák)
-- + mivel itt egy személytelen felülettel találkozik a potenciális vásárló, nem tartom tiszteletlenségnek ezt a fajta kommunikációt (emailben, telefonon úgyis magázódunk először mindenkivel)

Persze érvelgetni lehet még.

Egy valamit nem döntöttem még el, hogy fizetős vagy ingyenes legyen + vegyél nekem egy sört "donation" lehetőség.

janyy

zreaper 2015. április 14. 20:52
Ugyanezzel a problémával küzdök, kiegészítve még annyival, hogy a front-end felületen nagyon durván nincs, vagy félre van fordítva sok dolog. Én személy szerint komoly összegért készíttettem arculatot az áruházamra és már élesítés előtt állunk. Most viszont annyira tanácstalan vagyok, hogy nem tudom mitévő legyek, hiszen az adatbázis, a logisztika már ki van építve erre a motorra és komoly befektetés volt a design. Lesz a 2.0.2.0 verzióhoz vállalható magyar nyelvi fordítás, vagy szakítsak az opencarttal és térjek át mondjuk egy prestashopra - újabb befektetés a sablonba és újra minden munka... Vagy van olyasvalaki, akit megbízhatnék a fordítás munkájával, kiegészítésével? 1-2 munkanapos határidővel, megbízással és kifizetéssel. Ilyen lapos az opencart magyar közössége? Bízok benne, hogy ez belefért a moderálás szabályzatába!
Helló, nem tudom mikor melyiket töltötted le, de én pl nemrég letöltöttem és már javítva volt benne egy csomó minden ami a fordítást illeti. Nyilván nem tudom mekkora összeget költöttél el arculatra stb, de ha tényleg komoly áruházat akarsz akkor annak meg kell fizetni az árát és nem ingyenessel kínlódni. Személy szerint én csináltam már opencarttal nagyobb áruházat, szinte mindent át kellett módosítani, mert ebben nagyon sok hiányosság van.
De megsúgom, hogy nincs semmilyen ingyenes ami tökéletes mert elkészül és olyan amilyen.
Nekem a presta se jön be. szóval szerintem mérlegelj
És igen lapos a támogatás mert mindenki ebből akar meggazdagodni és nem akar itt senki segíteni ingyen. Elég sok céget láttam aki nagy opencart szakértőnek írja magát, de mégsem ért hozzá mert ha komoly dolog kell akkor rád erőltetik a saját motorjukat.

zreaper

Nem jár ide senki?

zreaper

Ugyanezzel a problémával küzdök, kiegészítve még annyival, hogy a front-end felületen nagyon durván nincs, vagy félre van fordítva sok dolog. Én személy szerint komoly összegért készíttettem arculatot az áruházamra és már élesítés előtt állunk. Most viszont annyira tanácstalan vagyok, hogy nem tudom mitévő legyek, hiszen az adatbázis, a logisztika már ki van építve erre a motorra és komoly befektetés volt a design.

Lesz a 2.0.2.0 verzióhoz vállalható magyar nyelvi fordítás, vagy szakítsak az opencarttal és térjek át mondjuk egy prestashopra - újabb befektetés a sablonba és újra minden munka...

Vagy van olyasvalaki, akit megbízhatnék a fordítás munkájával, kiegészítésével? 1-2 munkanapos határidővel, megbízással és kifizetéssel.

Ilyen lapos az opencart magyar közössége? Bízok benne, hogy ez belefért a moderálás szabályzatába!